Pucnjava London
AP/Isabel Infantes
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Alo!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Alo!

 

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevalskfoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

Oni su se, da podsetimo, venčali na skromnoj ceremoniji 2016. godine, uz najbližu rodbinu i kumove, a detalje svadbe medijima je upavo otkrio Ančević.

Pročitajte još:

Ančević, zvani Aki, je bio i njihov lični vozač i obezbeđenje, međutim, pre nekoliko meseci sve je puklo. Andrej je otkrio sve detalje saradnje sa Rastom i Anom, požalio se kako su ga ponižavali, te da mu nikada nisu rekli zašto su prekinuli svaki kontakt s njim.

Da podsetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević (30) bio je u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

Neposredno pre pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko reči, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo.

Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.

Komentari (1)

gorgonzola

13.06.2018 11:56

Šta je bilo sa tom nesrećnom ženom koja je takođe ranjena, prolaznicom? To nas interesuje više nego ovi iz teksta jer svi mi nevini građani možemo da se nađemo u njenoj koži?