Šipražje u kome je silovatelj  napao devojku
Ana Paunković
Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Silovao majku od cimera iz Zabele, Foto: Shutterstock

Da stvar bude još gora, kod nesrećne žene ovog napasnika poslao je upravo njen sin. Njih dvojica su se zbližili u zatvoru, pa ga je sin S. Đ. zamolio da ode kod nejgove majke, od nje uzme novac i donese mu u zatvor. Sin je majci najavio da će njegov cimer iz ćelije doći kod nje i da mu slobodno da novac, jer je on njegova "osoba od poverenja".

Nakon nekoliko dana boravka u stanu S. Đ., Miroslav P. je odlazio i vraćao se uz izgovor da nema gde da živi. Nesrećna žena ga je puštala u dom, a onda je ujutru nakon što su popili kafu, napasnik nasrnuo na nesrećnu ženu.

Kako je ispričala policiji, Miroslav P. ju je silovao gotovo 20 minuta i pretio joj da će je ubiti. Da situacija bude još bizarnija kada je završio rekao je ženi da on sada ide, ali da će se vratiti i da mu do uveče odgovori da li želi da se uda za njega!

Ovo nije njegov prvi zločin. Miroslav je već hapšen zbog silovanja. Naime, on i njegov rođeni brat uhapšeni su početkom oktobra 2000. zbog sumnje da su silovali tada 20-godišnju devojku. Oni su nesrećnu devojku na prevaru uvukli u automobil na kojem je bila oznaka linijskog taksija.

Nesrećnu devojku su potom odvezli na groblje gde su je obojica silovali, i ostavili.

Devojka je sve prijavila policiji koja je ubrzo pronašla i uhapsila dva brata monstruma. Braća su tad prvostepeno bila osuđena na po 10 godina zatvora.

Kada je izašao iz zatvora, ponovo je počinio zločin. Ovog puta je napao devojku u Beogradu! Naime, sredinom novembra 2014. godine nasilnik je nasrnuo na devojku u Banjičkoj šumi. Devojka je prolazila kroz šumu kada je iz žbunja izleteo Miroslav P. i odvukao je sa sobom.

Devojka se otimala i borila sa nasilnikom i na sreću uspela da se izvuče i pobegne. I ona je policiji prijavila manijaka, a policija je ubrzo po njenom opisu shvatila da je to upravo Miroslav.

On je uhapšen i osuđen na tri i po godine zatvora.

Taman što je izašao sa robije, silovao je majku svog druga sa kojim je zajedno robijao.

Komentari (1)

Džo biciklista

22.08.2018 08:00

Ovog uštrojiti kao vepra jer u protivnom neće se smiriti i samo je pitanje kada će sledeći put opet napasti neku nedužnu devojku ili ženu! Smrad umobolni, nije kadar da nađe devojku pa siluje!