Aleksandra Božić
Printskrin
Aleksandra Božić, Foto: Printskrin

Studentkinja Aleksandra Božić (20) u petak uveče bila je u provodu na jednom novosadskom salašu sa bratom i prijateljima, ali je u dva sata posle ponoći iznenada sela u taksi i krenula ka Mostu slobode. Taksista ju je ostavio na mostu, a njeno telo pronađeno je u nedelju posle podne u Dunavu. 

Aleksandra je stradala pod nerazjašnjenim okolnostima u noći između petka i subote u Novom Sadu, a njen brat kaže da je dan pre tragedije uzela vozačku dozvolu, kao i da ne bi sebi naudila zbog nesrećne ljubavi.

 

Aleksandrine poruke na Tviteru, Foto: Printskrin

Sudeći po njenim društvenim mrežama, Aleksandra je često ostavljala potresne poruke. Nesrećna studentkinja je na Tviteru jednom prilikom napisala: "Možda ću biti anđeo neki drugi put" - jedan od najpoznatijih citata pisca Čarlsa Bukovskog. 

Božići su pre desetak godina izbegli iz Prištine u mirnije, severne predele. Skrasili su se u Novom Sadu, uklopili u novu sredinu. Mada im roditelji žive razdvojeno, dobro su se međusobno slagali. Voleli su za sebe da kažu da ih je Bog pogledao, da su u suštini srećni ljudi.

 

 

 

Komentari (3)

Ja

07.08.2018 19:14

Kakvo lepo stvorenje.....

milomir.dv

07.08.2018 20:05

Ako je brat rekao da je sa drugaricom otišla u drugi kafić,gde je njena izjava.Zašto je taksista ostavio na mostu.Opet se nestručno ne vodi istraga,dokle više.

Goranin

07.08.2018 23:38

Moje iskreno saučeše mojim bivšim komšijsma zbog izgubljene kćerke. Mi Prištevci smo se uvek slagali dok nisu došli "Prištini i ostali.