Lidl
Shutterstock
Lidl

Shutterstock

Lidl, Foto: Shutterstock

Do otvaranja prodavnica nemačkog diskontnog lanaca Lidl u Srbiji ostala su još samo dva dana!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, navodi se u saopštenju kompanije.

 

 

"Lidl" je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni "Lidl" brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. "Lidl" je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

 

 

Kako bi građani Srbije u potpunosti uživali u kupovini i ponudi, nemačka kompanija odlučila je da angažuje domaće dobavljače.

- U zavisnosti od kategorije, razlikuju se konkretni uslovi, ali cilj uvek ostaje isti - da se potrošačima ponude provereni, bezbedni i kvalitetni proizvodi. Svakako da uspostavljanje saradnje sa Lidl Srbija dobavljače vodi korak bliže ka plasiranju proizvoda u druge zemlje. Naravno, potrebno je da zadovolje standarde i imaju kapacitete za proizvodnju traženih količina. Mi smo svakako zainteresovani da nađemo pouzdane partnere, koji će razvijati svoje poslovanje sa nama u nadi da će, kao što se desilo u nekim drugim zemljama, prepoznati i iskoristiti potencijal saradnje sa Lidlom. Primer dobre prakse je i užički dobavljač kafe koji je uveo IFS sertifikat, a koji sada proizvodi svu domaću kafu koja će se u Lidlu Srbija prodavati pod našim brendom Sunga. - objašnjava Martina Petrović, rukovoditeljka korporativnih komunikacija "Lidl" Srbija.

 

 

Komentari (5)

Acko

09.10.2018 09:04

Ne procitah oko cega cemo se otimati?Verovatno oko Šu(n)ga kafe!?!?!?

neko

09.10.2018 10:48

Dogadjaj godine u Leskovcu - Lidl otvara..Znate li vi uopste sta Lidl prodaje odnosno kakav kvalitet.

Zorann

09.10.2018 15:13

@neko - Sasvim pristojan kvalitet.

vera

09.10.2018 11:09

kvalitet za balkan.

Predrag

10.10.2018 09:20

Živ nisam. Kažu da je u Lidlu sve za DŽ i da radnici Lidla biju ko ne kupuje za DŽ.