Ivana Petrović
Alo!
Ivana Petrović

Alo!

Ivana Petrović, Foto: Alo!

Istog dana sudbonosno „da“ izgovorila je i u crkvi i pred matičarem, a na gala svadbu, koja je bila upriličena u jednom poznatom beogradskom restoranu, došao je ceo vrh socijalista, kao i ministri u Vladi Srbiji i mnogobrojni koalicioni partneri.

Mlada, koja je u šestom mesecu trudnoće, blistala je u prelepoj venčanici, a kiša koja je padala tog dana nije uspela da pokvari atmosferu i slavlje, koje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Svadba Ivane Petrović

Alo!

Svadba Ivane Petrović, Foto: Alo!

Šef diplomatije se, zbog smrti oca, nije latio mikrofona, ali je goste zabavljala popularna pevačica Ljupka Stević, uz čiju muziku su se veselili ministri Aleksandar Antić, Goran Trivan sa suprugom, Ivanine stranačke kolege Vanja Vukić, Milutin Mrkonjić, pevačica Ana Bekuta, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma...

Ponosna mlada je ekskluzivno za „Alo!“ govorila o najvažnijem danu u svom životu i sa nama sumirala utiske.

Svadba Ivane Petrović

Alo!

Svadba Ivane Petrović, Foto: Alo!

Na pitanje kako je biti udata žena ona kaže:

- Osećaj je prelep kada nađeš mir, harmoniju, podršku i bezuslovnu ljubav. Onda nema razlike da li takvu ljubav stavite i na papir i u srcu. Ja sam mnogo pre venčanja već bila jedna usrećena i ispunjena žena - kazala nam je Ivana.

Nije imala dilemu, navodi, da li će uzeti suprugovo prezime, jer, kako kaže gospođa Vukajlović, karijera joj nije bitnija od porodice.

- Uzela sam prezime svoga muža zato što nijedno drugo prezime, to jest moje, nije vrednije od porodičnog imena i zajednice. Uskoro ćemo dobiti bebu i želim da budemo prava srpska porodica jer ja sam tradicionalna srpska žena. Zašto je to čudno? Ne želim karijeru iznad porodice - navela je.

Svadba Ivane Petrović

Alo!

Svadba Ivane Petrović, Foto: Alo!

 Mnoge čestitke su je ganule, ali jednu je ipak morala da izdvoji...

- Najviše me je oduševila čestitka Slavice Đukić Dejanović, koja je našla način da nam čestita, a nalazi se izvan zemlje, službeno - rekla nam je Ivana.

Komentari (5)

NNfaktor

18.06.2018 08:26

Koji dugogodisnji partner,ostala trudna i udala se,to je toliko dugo i cekala a dok se ona udala ovom koji joj je dosao na svadbu je laknulo....

Nena

18.06.2018 20:05

@NNfaktor - A sta je to cekala majke ti? Da joj nije bilo tesko mozda da se uda? Njoj ovakvoj? Kakav glup i ljubomoran komentar! Pih zlobo?

Mica

18.06.2018 20:27

@NNfaktor - Sve cestitke mladencima. Ivana je zena sa stilom, uspesna i postovana cim su joj svi ti ljudi dosli na svadbu. Zato je malodušni i blate. Zemljq Srbija je to.

Rade

19.06.2018 01:00

@NNfaktor - A kome to laknulo? Ruzic nije bio...

Taca

19.06.2018 10:49

Sve cestitke Ivani. Ne obazilri se na pakosti i zavist. Zena je lepa, pametna, obrazovana i buduca majka. Svaka cast na svemu. Samo napred i zelim ti jos dece u braku.