Dita fon Bil
Alo!/Nenad Vujanović
Dita fon Bil

Alo!/Nenad Vujanović

Dita fon Bil, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Alex Elektra, prošlogodišnja kraljica Prajda, najavila je ovogodišnju kraljicu, Ditu von Bill, koja je svojom odevnom kombinacijom - srpskom narodnom nošnjom - poslala važnu poruku svima.

- Ljubav je ono što je tradicionalna vrednost, a ne nasilje i mržnja - to želim da poručim mojim autfitom. Jako sam ponosna na vas i na sebe - rekla je Dita.

Ona je privukla veliku pažnju kako autfitom, tako i plesom koji je izvela oko šipke.

Ne samo što je privukla pažnju kao transeksualna osoba koja se šminka, već su je na društvenim mrežama, u javnosti, na ulici, supermarketima razapeli kao Hrista zato što odstupa od tradicije.

Ne zalaže se za brak muškarca i žene po Ustavu, nije "normalan/normalna", "nit` je žensko, nit` je muško", "muško, pa se šminka" i sve ostale opaske iz 12. veka na njen račun. Ili njegov, kako god.

Da krenemo od tviteraša koji su počeli s uvredama:

 

 

A bilo je i ovakvih komentara.

- Sve su postali drskiji, arogantniji, jer im je dozvoljeno..je*ite se sa kim hoćete, ali u 4 zida... ovo je nakaradno i uvrnuto... ljudi ovo nije ponos!!! - tvirnuo je drugi.

- To je bolest, vrlo ozbiljna.

- Ova "snajka" u jeleku trebala je u svom performansu pomusti kravu, pa da je ova išiba repom kada ga nisu šibali kada je trebalo. Nije do dijagnoze nego do ljudske gluposti.

- Nešto mi se kazuje da će da fasuju batine, čim šoravi zglajzne.

Epilog?

Prema pisanju Espresa, Dita von Bill primila je roku od 24 sata ozbiljne pretnje smrću, pa se zbog svoje bezbednosti i bezbednosti svojih bližnjih sklonila iz Beograda na neko vreme dok se strasti ne stišaju.

Komentari (7)

Voša

17.09.2018 21:17

Molim vas nemojte ovog sodomistu usporedjivati sa Hristom...ne zanima me što se oni krešu u šupak ili šta već rade ali tu svoju ,,ljubav'' da zadrže za sebe, transvesisti su čak gori od pedera,oni kažu da su nastrani i normalno možeš sa njima da se družiš dok ovi što se oblače za ,,žene'' a imaju ,,klikere,, to su gad0vi.

Iskustvo

17.09.2018 21:39

@Voša - a kako to znas ?.

Pera Detlic

17.09.2018 21:49

Javio sam Djuri da blokira aerodrom....hahahahahaahahaha...

oksimoron

17.09.2018 23:07

gde su sad one kabadahije o kojima pisete svakodnevno, kao npr onaj iz Loznice sa psima i slicni njemu, koji maltretiraju babe i dede po selu, gde su sad ti buzdovani da se malo poigraju sa ovakvima

Alex

17.09.2018 23:12

Kačavenda, Pahomije, Filaret, Irinej, i svi ostali su isto hteli da dodju na paradu zbog casti i tradicije, jer oni su ciste duše, medju njima nema gejeva i Srbija im veruje dok vozaju besne Mercedese, i prozivaju paradu, a deca okolo gladuju jer gospoda u crnom moraju da se voze u naj modernijim vozilima. Patrijarh Pavle je isao gradskim autobusom i nije imao nista protiv gejeva, ali nije pozivao narod na Mrznju!

licemerje

18.09.2018 00:50

Dita von bill ne moze nikako da bude tradicionalno, ako hoce da se hvali tradicionalnim nek se predstavi svojim imenom.

Nije mi jasno

18.09.2018 15:27

Nije mi jasno šta Vas pogađa kako se neko oblači...? Mene više pogađaju korumpirani političari koji žive od našeg novca kao carevi i carice nego neko sprdalo koje ima mentalne probleme. Dokle god ne ugrožava mene i moje bližnje, sve mi je jedno kako provodi svoj život. Nek naše patriote i homofobi organizuju svoju paradu na kojoj promovišu vrednosti koje oni cene - da naša deca imaju da se ugledaju i na druge stvari a ne samo na paradu ponosa.