Noćni vukovi
EPA
Noćni vukovi

EPA

Noćni vukovi, Foto: EPA

Prema rečima predsednika “Noćnih vukova” u Srbiji, Saše Savića, ovaj spektakl će se održati u petak 15. i subotu 16. juna na Adi ciganliji u Beogradu. Ovogodišnji spektakl “Noćnih vukova” je i humanitarne prirode.

- Odrekli smo se ulaznica u korist humanitarne akcije koju sprovodimo sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) jer želimo da pomognemo našim mališanima u lečenju i borbi protiv svakojakih vidova karcinoma. Smatram da su to sve to posledice nekog prošlog vremena, a naša misija je da naše malo njima znači mnogo. Ulaz na Moto šou će zvanično biti slobodan ali ko bude želeo moći će da pomogne NURDOR-u i to koliko je u mogućnosti - navodi Savić i dodaje da je ovogodišnji Moto šou tek početak.

- Ovogodišnji Moto šou je početak nečega što će izrasti u nešto slično kao što je spektakl “Baik Šou” koji organizuju svake godine naša klupska braća u Rusiji. Narednih godina svaki Moto šou imaće neku drugu temu i povod za okupljanje. Performans Moto šoua će biti u skladu sa našom kulturom, istorijom i tradicijom. Ove godine recimo, je prioritet pomoć deci, a svi znamo koje posledice imamo od osiromašenog uranijuma. Takođe, ovogodišnja tema Moto šoua “Noćnih vukova” će biti stogodišnjica od pobede u Prvom svetskom ratu - navodi Savić.

U petak će pored ostalog u okviru muzičkog programa nastupiti duvački orkestar Dejana Petrovića koji će izvoditi isključivo poznate rokenrol pesme na trubi.

- To je nešto nesvakidašnje jer truba je naš instrument, instrument koji je obeležio naše čuvene bitke od davnina, instrument uz koji se rađamo, veselimo, ratujemo ali i umiremo. Uživaćemo u dobro poznatim rok hitovima koje će nam svirati trube! Ko je gledao nastup Dejana Petrovića u ovim aranžmanima, zna o čemu govorim - kaže Savić.

Muzički program u subotu će, pored ostalih obeležiti poznati bend “357”.

Savić dodaje da “Noćni vukovi” u Srbiji ovim Moto šouom takođe obeležavaju i svoj jubilej - 10 godina od osnivanja “Noćnih vukova” u Srbiji. 

Komentari (1)

salle

12.06.2018 06:34

Krupnim koracima napred...