Gužva u Beogradu
FOTO: NAXI KAMERE / SCREENSHOT
Gužva u Beogradu

FOTO: NAXI KAMERE / SCREENSHOT

Gužva u Beogradu , Foto: FOTO: NAXI KAMERE / SCREENSHOT

Najveće gužve trenutno su na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada, na Brankovom i Gazeli u oba smera, ali i u Ulici kneza Miloša.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebna priča je Bulevar patrijarha Pavla u kojem već mesecima traju radovi i gde su kilometarske kolone u prepodnevnim satima potpuno uobičajene.

Kako javljaju iz Beogradskog taksija, povećan protok vozila zabeležen je na Autokomandi, kao i na autoputu od Dušanovca u smeru ka aerodromu.

- Velike kolene vozila na ovom potezu protežu se sve do "Štark arene" - dodaju taksisti.

Prohodno je trenutno na Slaviji, Trgu Nikole Pašića, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina.

NAGLO ZAHLAĐENJE 

U Srbiju je danas stiglo dugo najavljivano zahlađenje, a temepratura se za nepuna 24 sata naglo spustila, te je jutros u našoj zemlji živa u termometru u pojedinim delovima zemlje nije prešla deseti podeljak.

U Beogradu trenutno duva jak, olujni vetar, te se do kraja dana očekuje veoma nestabilno vreme. Tek u toku noći će doći do razvedravanja i slabljenja vetra. Najniža temperatura 15, najviša 18 stepeni.

Naoblačenje i jače zahlađenje s kišom, jakim i olujnim severozapadnim vetrom brzo će se proširriti i na ostale delove zemlje, pre podne na centralne krajeve Srbije, a već sredinom dana i na istok i jug zemlje.

Kiša

TANJUG/Dimitrije Goll

 Foto: TANJUG/Dimitrije Goll

Udari severozapadnog vetra kratkotrajno će dostizati od 17 do 20 m/s. U Vojvodini se očekuje od 5 do 15 mm kiše, a u ostalim krajevima uglavnom ispod 5 mm.

Takođe, i vozače danas očekuje pravi jesenji dan s nižim temperaturama, kao i najavljenim padavinama i jakim olujnim vetrom, što će doneti više vode na putevima širom zemje, a očekuju se i povećan broj aktiviranih klizišta i česta pojava odrona, najviše na Dunavskoj, Drinskoj i Ibarskoj magistrali, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.