"Ruski pedofili" u Beogradu
Alo!

Alo!

"Ruski pedofili" u Beogradu, Foto: Alo!

Grupa mladih Rusa izazvala je pravu paniku u Beogradu, jer su pojedini građani pomislili da se radi o pedofilima, pa su društvenim mrežama proširili priču kako ovi zli stranci snimaju decu po srpskoj prestonici!

Međutim, nepravedno optuženi Rusi javili su se juče redakciji "Alo!", uz molbu da obavestimo Beograđane da oni samo snimaju spot i da nisu nimalo opasni. Svoje tvrdnje potkrepili su i simpatičnim selfijem.

- Dragi Beograđani, mi smo ti užasni Rusi u crnom "audiju Q7" i belom "seatu". Nama je jako drago što smo privukli vašu pažnju, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će se skupiti ceo grad i početi da nas prati, bukvalnom - kaže na početku razgovora za "Alo!" Aleksandra Lugovaja, članica ruske umetničke trupe.

- Otkrićemo vam ogromnu tajnu: ko smo mi, šta radimo ovde i zašto! Došli smo u Beograd 6 jula. Mi smo filmska ekipa iz Moskve, jedan naš član živi u Sloveniji i zbog toga imamo i auto sa slovenačkim tablicama. Došli smo u Beograd da bi snimali muzički spot mladog ruskog muzičara Monoplaya u saradnji sa beogradskim studentima produkcije i glumačke akademije - ispričala je Aleksandra.

Alo!

"Ruski pedofili" u Beogradu, Foto: Alo!

Ona je objasnila i šta ruska ekipa radi preko dana i zbog čega je privukla pažnju stanara na Novom Beogradu.

- Tražimo lokacije za snimanje i ništa više. Zbog toga stalno i šetamo po gradu tamo-vamo da bi videli kako taj ili drugi objekat izgleda pod različitim osvetljenjem tokom dana. Zašto smo baš ovde - zato što je Beograd super grad i ima super lokacije koje bi mi jaaako hteli da snimamo - ističe ruska umetnica.

Ona je odgovorila i na optužbe da snimaju mališane.

- Jel nam potrebno snimanje dece? Ne, nije. Mi imamo već 10 odraslih glumaca i dosta nam je.
Ističe da su neki od članova ekipe već radili u Beogradu i da su uvek imali odlično iskustvo sa gostoprimstvom Beograđana, pa su sada "jako ogorčeni i razočarani". Napominje da su obavestili policiju o svojim aktivnostima.

- Još jednom veliki pozdrav svima i molimo sve da više na društvenim mrežama ne dele naše privatne informacije, kao što su registarski brojevi tablica - poručila je Aleksandra za kraj.

 

Komentari (4)

Dejan

10.07.2018 17:43

Ako je tako a takoje onda puno uspeha...Zivela Srbija Zivela Rusija

OOUR

10.07.2018 17:50

Aaaaa, to je! E, pa, dobro onda.

Goran

10.07.2018 17:52

Zanima me samo jedna stvar. Šta bi se desilo kada bi ekipa iz Srbije došla u Moskvu sa automobilom sa ukrajinskim tablicama i počela da snima vaša obdaništa, škole i vašu decu ?

Ajde bezi bre

10.07.2018 18:26

Vi ste razocarani?Ljudi se plase za svoju decu sto je normalno a vi idete okolo i slikate ih, sigurno vas ne bi prijavili da to niste radili i da ste snimali samo clanove vase grupe.Da ste odmah rekli o cemu se radi ljudima ne bi zavrsili u novinama.