Vladan Marković
Facebook/Privatna arhiva
Vladan Marković

Facebook/Privatna arhiva

Vladan Marković , Foto: Facebook/Privatna arhiva

Vladan Marković - Čedo, odbornik SNS u Skupštine grada Užica i poznati automehaničar u gradu, preminuo je u sredu veče, ispred praga kuće njegove tetke Dušanke Despotović u bajinobaštanskom selu Zlodol, kada se vratio iz malinjaka.

Smrt ovog mladog čoveka potresla je skoro celo Užice, ali ne i sledbenike Vuka Jeremića. Njima očigledno ništa nije sveto, pa ni ljudska tragedija.

Nedostatak empatije pokazao je jedan od Jeremićevih pristalica, izvesni Aleksandar Šuster iz Užica.

On je, verovali ili ne, komentarušući vest o smrti odbornika SNS iz Užica Vladana Markovića, napisao doslovno:

- Član SNS stradao od uboda stršljena. Pa kad mi nećemo, mora priroda nešto da učini.

Status Aleksandra Šustera na Fejsbuku

Printscreen

Status Aleksandra Šustera na Fejsbuku, Foto: Printscreen

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da pristalice Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koji likuju zbog tragične smrti odbornika Vladana Markovića, zapravo pokazuju svu svoju neljudskost.

- Ljudi jasno vide razliku između ponašanja pristalica Jeremića, ali i njegovih pajtaša Đilasa, Jankovića, koji žele Srbiju u kojoj se neko raduje tragediji ili smrti i primećuju razliku između onih koji žele da radom i odgovornošću od Srbije naprave bolje mesto za život. Ovo mi je potpuno neobjašnjivo, jer vidimo da neko likuje i raduje se jer je odbornik SNS na tragičan način izgubio život i to deli preko društvenih mreža, dok pristalice Jeremića to lajkovima i komentarima slave, umesto da se postide ovakvog postupka - rekao je Glišić za Pink.

Komentari (2)

Suza

13.07.2018 10:46

"Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju"

Sasa

13.07.2018 11:24

Vidi se da se za njega priroda vec pobrinula