Sahrana Miše Ognjanovića
Alo/Nenad Vujanović
Sahrana Miše Ognjanovića

Alo/Nenad Vujanović

Sanji pomogli da izadje iz kapele, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Njegov sin iz prvog braka Petar, koji je kobne noći bio sa Mišom u društvu dugo je ljubio krst i kovčeg svog oca. Sanja je sve vreme mirno stajala pored kovčega, nema od bola. Kada je završeno opelo i kada su krenuli da iznose kovčeg iz kapele, advokatova supruga se jedva držala na nogama.

Ona je nesigurnim korakom krenula da izlazi, a sve vreme su je pridržavali prijatelji kako ne bi pala u nesvest. Sanja je potom stala u kolonu, tik iza kovčega dok su joj niz lice lile suze.

Sahrana Miše Ognjanovića

Alo/Nenad Vujanović

Sahrana Miše Ognjanovića, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Povorka je potom krenula ka porodičnoj grobnici Ognjanović.

Podsetimo, Ognjanović je ubijen u subotu uveče oko 20 sati u Ulici Antifašističke borbe, u prolazu ispred zgrade kod broja 45. U advokata je ispaljeno nekoliko hitaca, a u vatrenom obračunu ranjen je i njegov sin Petar.

Komentari (5)

Tina

01.08.2018 14:15

Mozda bi bolje stajala, da je obukla pristojnu haljinu!

Ana

01.08.2018 14:42

@Tina - Sanja, ne dao bog nikome, ali seti se, neko je plakao dok si ti radila i prkoslila devojkama i udatim zena a, sada vidis koliko to boli...... Bila si sila, ali nema srece na tudjoj nesreći!!!!

Milan

01.08.2018 15:48

@Tina - Sta govorite ljudi,o čemu se ovde radi,ko Vama i sta smeta? Nema sramote,obracunavajte se Vas dve komentatorke medjusobno,ovo sigurno nije ni nacin ni trenutak.

Aleksandar

01.08.2018 15:30

Mini haljina, semsir i muva CE-CE naocari, verovatno sve firmirano, da se pokaze raskos. Boze pomozi neznalici da se pogleda u ogledalo pre nego izadje da nekoga sledeci put isprati na vecni pocinak. U ovome je bila na sahrani muza, boze oprosti joj.

Ali

01.08.2018 15:32

Dosli svi advokati, advokatska komora, nisu imali izgovor ionako su u strajku celu nedelju.