Škola, đaci, deca
Shutterstock
Škola, đaci, deca

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Bilo da vam je dete osnovac ili srednjoškolac, spisak je iz godine u godinu sve veći. Kako je za nabavku novih udžbenika potrebno izdvojiti značajnu količinu novca, sve više roditelja odlučuje se za polovne knjige, jer ih đaci svakako koriste tokom jedne godine, a zatim proslede dalje. Pored pokušaja da se uštedi novac, pak, roditelji utroše i dosta vremena u višednevnoj potrazi po gradu i čekanju u redovima.

Kako da jednostavno i brzo nabavite udžbenike po pristupačnim cenama?

Ukoliko želite da vaša potraga za novim kompletom udžbenika prođe što bezbolnije po vaš kućni budžet i slobodno vreme, predlažemo vam da polovne, očuvane udžbenike potražite na Kupindu, gde trenutno u prodaji možete pronaći preko 50.000 udžbenika i lektire.

Danas se u nastavi koriste udžbenici različitih izdavačkih kuća, pa se neretko dogodi da u jednom kompletu udžbenika bude više izdavača. Zbog toga vam je potreban samo spisak udžbenika koji ćete dobiti od nastavnika, tj. profesora i putem detaljne pretrage ćete ga veoma lako kompletirati. 

Da biste se jednostavnije snašli na sajtu prilikom kupovine, na Kupindu su potkategorije podeljene po razredima, a pored opštih predmeta, jednim klikom ćete pronaći i posebno izdvojene stručne predmete za srednje stručne škole.

Međutim, da biste dodatno uštedeli, predlažemo vam da se pridružite mnogobrojnim roditeljima koji već godinama na Kupindu ostvaruju dvostruku korist. Kako to možete učiniti?

Pregledajte stare knjige i udžbenike od prošlih godina koje vaše dete više neće koristiti i prodajte ih, a zatim od novca koji zaradite na Kupindu nabavite ovogodišnje knjige po povoljnijim cenama!

Svim đacima želimo uspešnu školsku godinu, uz mnogo druženja i zabave!