Spomenik
screenshoot/Facebook
Spomenik

screenshoot/Facebook

Spomenik, Foto: screenshoot/Facebook

Muzika na groblju? Ne ona prigodna kojom se pokojnik ispraća na večni počinak, nego sva ostala koju slušate u kući, u kafićima, na splavovima, kafana, klubovima... Zgrozili ste se?

E, sad je hit, verovali ili ne, da ljudi počinju da ugrađuju zvučnike u nadgrobne spomenike! Čak se jedan takav oglas našao i u grupi na Fejsbuku pod nazivom "Pogrebna Oprema i Bela Tehnika Uvoz iz Nemačke".

PROČITAJTE JOŠ:

- Ugradnja kvalitetnih JBL zvučnika u nadgrobne spomenike, rade sa IOS Android i Vindouz telefonima. Učinite događaje na groblju manje monotonim - napisano je na pomenutoj stranici uz fotografiju spomenika sa ugrađenim zvučnicima.

Ova objava ima i brdo šaljivih komentara, a administratori stranice su u komentarima dodali da uređaj ima i FM radio. Jedan momak upitao je da li se mogu slušati i Džala Brat i Buba Koreli, na šta mu je rečeno da može slušati sve.

Zainteresovani su pitali i kako da napune bateriju kada se isprazni, pa im je objašnjeno da se dobija i punjač.

Bilo je i onih koji ne veruju da je ovo stvarno, te su tvrdili da je u pitanju foto-montaža. Hteli smo da proverimo da li je istina ili ne, da li se zaista ugrađuju ovakvi zvučnici, ali je broj telefona koji je naveden na stranici nedostupan, a na poruku nismo dobili odgovor.

Ova grupa ima još dosta bizarnih i morbidnih oglasa, pa u ponudi imaju i sanduke namenjene alkoholičarima oslikane flašom votke, isto tako izrađuju i folije za nadgrobne spomenike sa grafikom po želji, a uz sve to, izdvojili su i uslugu štampanja umrlica na torti.