Dragan Marković Palma
Alo!
Dragan Marković Palma

Alo!

Dragan Marković Palma, Foto: Alo!

- Čestitam vam na velikoj pobedi, vi ste jedini klub u Superligi Srbije u kojem na igraju strane igračice. Srbija ovo mora da čuva i da brine o vama. Postigle ste veliki rezultat, a da niste finansijski zadužile ovaj grad. Vi nemate sponzora, vas je sponzorisala Skupština grada, vama novac nije bio na prvom mestu i zato je vaš uspeh još važnij - rekao je Marković i dodao da je uveren kako će sada porasti interesovanje školske dece za rukomet.

- Vaš motiv nije bio novac, nego ljubav prema sportu i gradu. Vi ste biser ovog grada i mi se sa vama ponosimo. Skupština grada Jagodine će sve finansijske obaveze prema vama izvršiti do kraja naredne nedelje - rekao je Marković obraćajući se rukometašicama Jagodine, stučnom štabu i rukovodstvu kluba.

Kapiten kluba Ivana Jevtić uručila ja Markoviću pehar, medalju i dres, a Marković golmanu Jeleni Ðurašinović, junaku finalne utakmice protiv Bekamenta u Arenđelovcu, dres Kik-boks kluba "Palmini tigrovi".

On je rukometašicama obećao i pet dana besplatnog boravka u junu u grčkom letovalištu Paralija.

Dragan Marković Palma

Alo!

Dragan Marković Palma, Foto: Alo!

Predsednik Ženskog rukometnog kuba Jagodina, Aleksandar Miladinović, zahvalio se na velikoj podršci lokalnoj samoupravi i predsednku Markoviću, rekao je da će od jeseni najjači timovi u Evropi igrati u Jagodini.

- Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi koji je uvek bio uz nas. Grad Jagodina je naš jedini sponzor. Moram istaći da naš protivnik u finalu - Bekament ima 10 puta veći budžet od Jagodine i u kome igraju 10 bivših ili sadašnjih reprezentativki. Jagodina je osvajanjem istorijske titule ostvarila i plasman u Ligu šampiona i naredne sezone u Jagodini će igrati najveći timovi Evrope, a samim tim i sveta - rekao je Miladinović.