Grčka, plaža
Shutterstock/Ilustracija

 

Novi Zeland Severno ostrvo Plaža More Leto Turizam Odmor

Shutterstock

Plaža More Leto , Foto: Shutterstock

Cele godine rmbamo na poslu, pa u kući kuvanje i spremanje, nebitno da li za sebe, dečka, muža ili porodicu i jedina svetla tačka u tome je odlazak na lepo putovanje, odmor na peščanim plažama i tirkiznom moru. I kad uspemo da uskladimo sve - pare, obaveze, porodicu, pa se na vreme organizujemo i nađemo odmor na predsezonskim popustima . ostaje samo da uživam, mislite vi. E, pa nije baš tako!

Uspeli ste da sa svojim dragim pronađete neotkrivenu plažicu samo za vas dvoje. Skriveni od tuđih očiju i kamera, možete da se opustite. Prvo dugo i nežno mažete kremu za sunčanje jedno drugom, onda kada sunce upeče, ulazite u toplo more. Vaša tela se dodiruju, strast dolazi. Na plaži mekani pesak čeka i ne možete da odolite jedno drugom. U plićaku se zgodno namestite, ljuljuškaju vas talasi, imate osećaj da ste laki kao pero. Poljupci su sve strasniji, njegove ruke prvo skidaju gornji deo kupaćeg, pa donji, pa....

Ali vodite računa, voda nije baš idelna sredina za vođenje ljubavi. Za tu tehniku, potrebni su vam i lubrikanti, pošto voda spere sve prirodne sokove. Pa može da vam se desi da se ona stvar zaglavi na ulazu, pa od jake želje i brzine da povredi vas i sebe, da ga "polomi", a "odere" i vas i njega. Krema za sunčanje nije najbolje rešenje, jedino ako koristite neka prirodna ulja, kao što je maslinovo, orahovo ili kokosovo, ona mogu biti od pomoći. Morate da dobro proverite i da nema morskih sasa, koje su često u plićaku Jadranskog mora, a koje mogu dobro da vas ožare i ostave otok na tom mestu. A intimni delovi tela su posebno u opasnosti! Pogotovo što ženska "stvarčica" ima jake mišiće, koje u momentu opasnosti mogu da se zgrče i zarobe njegov ponos u vama!

Čak i malo veći talas može dobro da vas "izlomi", pogotovo ako ste u tom trenutku spojeni, a još ako ima stena u plićaku, dobro možete da nastradate.

Zato, pamet u glavu. Vođenje ljubavi na plaži, jeste egzotika i nezaboravno iskustvo, ali se potrudite da ono ne bude nezaboravno zbog povrede, već zbog strasti, čudnih poza i osećaja koje će vas tada preplaviti.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

VladimirR

25.07.2018 20:03

Ide to samo laganica da prirodni podmazi krenu.