Nestala Jagoda Mladenović
Privatna arhiva
Nestala Jagoda Mladenović

Privatna arhiva

Nestala Jagoda Mladenović, Foto: Privatna arhiva

Jagoda Mladenović iz Bele Palanke nestala je 11. avgusta i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica je do dana današnjeg nije našla, a sumnjaju da je viđena na Slaviji u Beogradu.

- Nestala je moja majka Jagoda Mladenović 11. avgusta 2018. godine, sa prebivalištem u Beloj Palanci, blizu Pirota. Rođena je u mestu Glogovac 15. juna 1953. Visoka je 165cm, težine 70 kg, sede kose i braon očiju. Teže je pokretna, tako da koristi štaku pri hodu, koju je i imala kad je zadnji put viđena. Na sebi je imala bluzu na pruge, tamno plave trenerice i bele patike, kao i malu kesu sa nešto garderobe. Boluje od demencije i šizofrenije. Viđena je u Beogradu, Slavija. I sada postoji sumnja da se nalazi u Beogradu - napisao je njen sin u mejlu koji je poslao našoj redakciji.

Pročitajte još:

 


- Molimo da nam pomognete kako bismo je našli.  Ako neko ima bilo kakve informacije o njoj i tome gde je sada, neka obavesti najbližu policijsku ispostavu, jer je nestanak prijavljen - zaključuje sin nestale žene.

Komentari (2)

Jana

05.10.2018 13:18

Nema ta sta zena da trazi u Bg. jer beogradjani ne ggledaju ni svoje najmilije a kamoli da neko gleda ili drzi skoro nepokretnu zenu iz Pirota bolje policiji nek je traze oko kuce svoje.

TANJA

05.10.2018 15:26

@Jana - Ako si iz Beograda,ti to iz licnog iskustva znas da ne gledate svoje najmilije.A,ako nisi iz Beograda,odakle ti pravo da generalizujes, kako beogradjani ne gledaju bliznje svoje.Gledaju i te kako.Ako nista ,bar da bi nasledili skupocene stanove.Ovde su najskuplji stanovu,u Srbiji.