Dušan Todorović
Privatna arhiva
Dušan Todorović

Privatna arhiva

Dušan Todorović, Foto: Privatna arhiva

Neko ko se na Fejsbuku predstavlja kao "Armagedon Motokultivator Wajtt" objavio je na svom Fejsbuk profilu sramotan post zbog kog svakom normalnom čoveku prostruji krv u žilama od besa.

Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove?

- Jer udara glavom o sanduk!

Ovu monstruoznu "šalu" napisao je Armagedon Motokultivator Wajtt na svom profilu i završio je sa smajlijem koji plače od smeha, navukavši tako na sebe gnev skakoga ko je naleteo na ovaj status.

Armagedon Motokultivator Wajtt

Foto: Facebook

Armagedon Motokultivator Wajtt, Foto: Foto: Facebook

 

- Pusti dete da počiva u miru đavole jedan - napisali su ljudi u komentarima.

- Zamisli da ti umreš i neko napiše isto to za tebe. Seljačino!!! - piše u komentarima.

- Trebalo bi da ideš u ludnicu da se lečiš - smatraju korisnici Fejsbuka.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz onoga što može da se vidi na Fejsbuku ne može da se zaključi ko je vlasnik ovog naloga. Piše da je u pitanju neko ko je završio Železničku školu i živi u Beogradu, a dolazi iz Šapca, ali fotografija ga nema.

Među fotografijama može da se vidi albanska zastava, ako i karikiranje pravoslavnih obeležja. Korisnici Fejsbuka počeli su masovno da prijavljuju ovog nečoveka zbog jezive stvari koju je napisao, a Telegraf poziva čitaoce da urade isto.

Ovaj neljudski komentar već ima više od 1.000 negativnih komentara.

Dušan Todorović iz Svilajnca bolovao je od karcinoma neuroblastoma i od druge godine se borio protiv ove opake bolesti. Posle operacije i hemoterapije činilo se da je sve kako treba, a onda se bolest vratila.

Dušan

screenshoot/Facebook

Dušan, Foto: screenshoot/Facebook

Tada je u Srbiji pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za nastavak njegovog lečenja i u rekordnom roku je prikupjeno dovoljno novca da mali Dušan ode na operaciju u Barselonu. Uprkoj lavovskoj borbi, Dušan je izgubio najvažniju bitku i ne zaslužuje da se njegovo ime zloupotrebljava na ovaj način.

Komentari (10)

Ranko

03.10.2018 23:18

Dragi Boze ,pomiluj nas gresne!Da li se ucesnici u rijalitiju ,mogu postideti ,ako se ne mogu opametiti.

jelena

04.10.2018 03:23

POZNAT JE INDENTITET OVOG OMLADINCA!

Sara

04.10.2018 08:14

Eto, pa pose rijaliti nisu stetni po drustvo. Zahvaljujuci njima pomera se granica sve vise i vise ka dnu kad je u pitanju ljudska ogranicenost, bezosecajnost i sramota.

Sojke

04.10.2018 08:20

Neuračunljivi u Lazu.

Tigger

04.10.2018 08:35

sve mu bolesno i zivo i mrtvo .....!Nas mali GROBAR ce za nas ziveti VECNO!Duki ako nas gledas mi smo TVOJA PORODICA SRECICE NASA MALA!

mkaradzic

04.10.2018 08:49

Skinite ovu vest, povredjujete roditelje malog Dusan... Imbecili, dajete reklamu kretenima

nada

04.10.2018 10:07

Na sred Terazija sa njim - javno ga isprozivati !!!!!!!!!!!

smradu

04.10.2018 12:56

ako ima Boga nek ti zada bol troduplo vecu nego sta njegovi roditelji imaju... nisi dostojan da pominjes ime ovog malog borca i andjela!!! ove brutalne viceve tj njihove autore i ove sta ih seruju treba posteno kaznit i narod,a i drzava bi mogla pocet radit nesto po ovom pitanju...

Jelena

04.10.2018 13:13

Ovo je toliko strasno da ne shvatam zasto ste to objavili!? Monstruma treba prijaviti policiji a ne davati medijski prostor. Dusane andjele lepi Srbija te voli i place za tobom...