Dušan
screenshoot/Instagram
Dušan

screenshoot/Facebook

Dušan, Foto: screenshoot/Facebook

Podsetimo, mali Duki je postao jedna od glavnih tema u Srbiji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti.

PROČITAJTE JOŠ:

Hiljade građana se tada uključilo u prikupljanje neophodnih sredstava, slale su se SMS poruke, prikupljao novac na humanitarnim akcijama, mladi i stari su davali koliko su mogli i - došlo se u poslednji čas do 200.000 evra, te je Dušan Todorović u pratnji oca stigao u pomenutu zdravstvenu ustanovu u Španiji.

Kako se ona nalazi nedaleko od stadiona FK Barselona, čiji prvotimci često, na molbe lekara, posećuju najteže obolele mališane, doktori su upitali Dušana da li bi voleli da zbog njega dovedu Mesija u bolnicu.

"Neću njega", rekao im je dečkić iz Srbije.

Lekari su se zbunili, pa ponudili jednog drugog igrača Barse:

"Hoćeš da ti dođe Pike u posetu?"

"Ne".

"A Buskets?"

Lionel Mesi

Profimedia

Lionel Mesi, Foto: Profimedia

"Neću".

Iznenađena doktorka je onda zamolila Dušanovog oca da mališana pita - kog fudbalera hoće da vidi. Tata je pitao sina, a on kaže:

"Mog Nemanju!".

Nemanja R. Miletić nakon remija u Elbasanu

Printscreen: ALO! VIDEO

Nemanja R. Miletić, Foto: Printscreen: ALO! VIDEO

Omiljeni fudbaler malog Dukija je Partizanov defanzivac Nemanja R. Miletić, što je potpuno iznenadilo španske doktore, jer nisu mogli ni da sanjaju da dečaka iz Srbije ne zanimaju Mesi i zvezde Barse, već samo fudbaler beogradskih crno-belih.

Komentari (3)

Aca

18.09.2018 20:43

Zasto uvek mora u poslednji cas da se skupljaju pare....pa ovaj decko je ZLATO NASE DUSA......NAŠA LJUDI..... AJDE MRDNITE MALO DA SE UKINU RIJALITI PROGRAMI I POMOGNU SVAKOM BOLESNOM DETETU U SRBIJI.....DA SE ORGANIZUJE SINDIKAT ZA BOLESNU DECU I DA SVI POMAZEMO ALI SVI KOLIKO MOZEMO AJDE ...... BREEEE

mix

18.09.2018 21:25

Sine dragi, dete nase milo!Evo placem, suza suzu stize.....! Neka Partizan kako zna i ume Nemanju Miletica, Celavka, posalje da ga poseti! To traze Grobari, to trazi cela Srbija!! Verujem da ce Partizan, u Nemanju ni ne sumnjam, ispostovati njegovu zelju!

Toplica

19.09.2018 07:25

Ziv nam bio decace