Popust akcija sniženje kupovina obuća
Alo!/Dejan Briza
Popust akcija sniženje kupovina obuća

Alo!/Dejan Briza

kupovina, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nažalost, kod nas kupovina u SECOND HAND prodavnicama i dalje nije popularna, čak je za neke ljude i sramota da uđu u nju, a ako nešto pazare, većina neće priznati odakle im.

Ova garderoba i tekstil za opremanje stana, koje neke od ovih prodavnica imaju, dolazi od dobrih ljudi, koji u razvijenijim i bogatijim državama imaju svest da veći deo čovečanstva, nema potrebna materijalna sredstva za običan, normalan život.

Zato oni doniraju garderobu, uglavnom boljih brendova i uvek u odličnom stanju, pošto u većini gradova postoje i mesta na kojima se ta garderoba odlaže, a uobičajeno je da to ide preko Crvenog krsta ili organizacija za humanitarnu pomoć.

Takva garderoba završava na tržištima ne toliko bogatih država, a prihod od prodaje se vraća humanitarnim organizacijama i odlazi najugroženijima.

Zato, nemojte dozvoliti da naš balkanski mentalitet prevlada i da su dobre samo one skupe, nove stvari, već ovakvom kupovinom uštedite svoje pare, a pomozite onima koji žive na rubu egzistencije i svakodnevno se bore za koricu hleba.

Komentari (2)

LJUBICA

03.07.2018 14:34

Nisam razumela kome odlaze pare za koricu hleba kod nas ili u "bogatim" zemljama darodavaca.

Nikola

03.07.2018 17:58

@LJUBICA - Idu u afriku kod nas nema gladnih. Hleb je 35 dinara.