Karisma Hotels & Resorts
Promo
Karisma Hotels & Resorts

Promo

Karisma Hotels & Resorts , Foto: Promo

Karisma je, naime, ostvarila strateško partnerstvo sa Irotama Resortom, koji se nalazi na čuvenoj plaži Rodadero, u gradu Santa Marta, u Kolumbiji. Ovim poduhvatom je hotelska grupacija Karisma ostvarila cilj zacrtan i predstavljen krajem sezone 2016. godine da do 2020. godine u svom vlasništvu ima i/ili upravlja sa 30 hotela širom sveta. Od 1. novembra 2018. Karisma će upravljati Irotama Resortom.

Ovaj velelepni kompleks ima 290 hotelskih soba i 265 stambenih jedinica koji se prostiru na 93,000 m2 uz samu obalu najstarijeg kolumbijskog grada Santa Marta. Ovaj grad poznat je po španskoj kolonijalnoj arhitekturi i planinskim vencima koji ga okružuju. U sklopu kompleksa su devet restorana, četiri bara i bogati sadržaji koji uključuju pet bazena, spa, fitness centar, dečji klub i prostore za organizaciju događaja.

Novim partnerstvom se nastavljaja niz uspeha i širenje brenda Allure Hotels by Karisma u Kolumbiji koji uključuju Allure Chocolat, Allure Bonbon i Allure Canela u Kartageni, dok u Crnoj Gori ovaj brend je poznat po novom luksuznom hotelu Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma koji je otvoren ove godine. Karisma planira da u narednom periodu renovira sobe i restorane Irotama Resorta kako bi zadovoljili vrhunske kriterijume koje ova hotelska grupacija postavlja već godinama.

“Ponosni smo što razvijamo nove poduhvate Karisma Hotels & Resorts i dodatno jačamo naše prisustvo u Kolumbiji, sa novim projektom u slikovitoj Santa Marti, gradu punom istorije”, rekao je Nil Evans (Neil Evans), COO Karisma Hotels & Resorts. “Preuzimanje vođenja menadžmenta u Irotama Resortu, predstavlja prekretnicu za Karismu, a temelji se na Karisminom početnom uspehu u Kolumbiji, sa Allure hotelima. Irotama Resort zaista jeste specijalno mesto i radujemo se novom uspehu i podizanju nivoa kvaliteta da bismo omogućili nezaboravne boravke porodicama, parovima, grupama iz čitavog sveta i onima koji kod nas žele da organizuju svoje vjenčanje.“

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspešno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliju ima 30 hotela i pored Crne Gore posluje i u Srbiji, Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čine njeni zaposleni, što je vrednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvek biti uspešno.