Sunce Sunčano vreme
Profimedia
Sunce Sunčano vreme

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Posle podne ponegde se očekuje razvoj oblačnosti, a u brdsko-planinskim predelima i ređa pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren istočni, jugoistočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 20, maksimalna dnevna od 28 do 33 stepena.

Naredna dva dana biće sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura od 30 do 35 stepeni. U košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. U utorak u toku večeri i noći u severnim i zapadnim predelima očekuje se povećanje oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar u skretanju na severozapadni, a temperatura u manjem padu. Ipak, biće i dalje toplo, sa temperaturom u većini predela od 26 do 32 stepena.

U glavnom gradu sutra sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 17, a maksimalna dnevna 31 stepen.

U Beogradu u ponedeljak i utorak sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura do 33 stepena. Tropske temperature zadržaće se do srede, kada možemo očekivati kišu, a biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar u skretanju na severozapadni, a temperatura u manjem padu. Ipak, biće i dalje toplo. Temperatura u sredu oko 28, a u četvrtak oko 30 stepeni. U četvrtak i petak moguće su padavine.