Tašmajdanski park
Alo / Masanori Jošida
Tašmajdanski park

Alo / Masanori Jošida

Tašmajdanski park, Foto: Alo / Masanori Jošida

Pomračenje Sunca na crni petak nije događaj koji ćemo opet imati prilike da vidimo za našeg života, pošto je sledeće tek 2080. godine, ako bude ljudi na Zemlji da to i vide.

Prvi put posle 44 godine se dešava pomračenje sunca koje se dešava na crni petak - petak 13, a opet će se desiti tek 2080 godine. Kvaka je u tome što morate biti na dalekim južnim destinacijama da biste ovo videli, pa će ovaj nebeski događaj biti vidljiv samo sa juga Australije i Novog Zelanda, južnoh Pacifika i obala Antarktika.

Naravno, da su teoretičari zavere na internetu proglasili da će ovo imati teške posledice po čovečanstvo, a jedan od njih je i Paul Beglei, američki evangelist i pastor, koji tvrdi da će "demonske snage" danas biti u igri. Takođe je istakao i predstojeće pomračenje tvz.  „krvavog“ Meseca:

- Kao što sam vam pričao pre nedelju dana, pomračenje ovog „krvavog“ Meseca, koje se približava 27. jula, ali pre nego što ono dođe, desiće se delimično pomračenje Sunca koje će biti nad Tasmanijom", rekao je teoretičar zavere. - Čuli ste za tasmanskog đavola, pa dobro, demonske snage će biti u igri, pošto je ovo petak 13. i delimično pomračenje Sunca-

Međutim, pastor Begli je već poznat po tome što je davao bizarne prognoze zasnovane na astronomskim događajima. Od ranije tvrdi da je pomračenje ovog „krvavog“ Meseca, koje će se desiti 27. jula, znak da svetu dolazi kraj.  

Komentari (3)

Marija

13.07.2018 13:11

Nemojte se saliti a ko ce docekati povecanje nikad vecih penzija a i dan kad ce nam prestati konfiskovat deo penzije. To je obecao u Maju A V pa valjda on bilje zna od popa.

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

13.07.2018 14:11

@Marija - PA ON BI VOLEO DA POVEĆANJE PENZIJA BUDE OD SEPTEMBRA , ALI AVAJ REALNIJE JE U JANUARU A PRVU PENZIJU UVEĆANU ZA 7 % DOBIĆEMO U APRILU 2019 - TE KAD SVE POSKUPI ,STRUJA ,VODA ,VAZDUH ,POREZI ,GAS ,PIJACA ,PILEĆE NOGICE I GRKLJANČIĆI , POŠTO PENZIONERI SAMO TO MOGU DA KUPE , ČAK ĆE I KUPUS ,KROMPIR ,SPANAĆ I OSTALA TRAVA KOJU PASEMO OTIĆI NEBU POD OBLAKE.TOLIKO.

Vala dobro je

13.07.2018 17:06

Steca pa se Kija i Sloba nadjose da zavrse birokratiju oko razvoda te ce potpisanih papira uci u "smak sveta". Uh sad moze citava nacija da odahne. Koga jos briga za plate, penzije, poskupljenja, kad se Koja i Sloba konacno razvode? (Ironija je, nadam se da kapirate!!!)