Lidl
Promo
Lidl

Promo

Lidl, Foto: Promo

 Lidl Srbija intenzivno radi na kupovini zemljišta, izgradnji prodavnica i uspostavljanju organizacione strukture koja će otvoriti prve Lidl prodavnice u 2018. godini.

Lidl, pri ulasku na tržište, uvek otvara više prodavnica odjednom, dok će potrošači biti blagovremeno obavešteni koje će tačno prodavnice biti otvorene u prvom talasu.

Izgradnja prvog objekta nemačkog maloprodajnog lanca počela je u Ulici Vojislava Ilića 143 na Konjarniku!

Trenutno je u toku rušenje napuštenih hala fabrike "Metal", a na gradilištu je osvanula i tabla sa podacima o investitoru, izvođaču radova, rokovima...

Lidl

Profimedia

Lidl, Foto: Profimedia

 Ako sve bude kao što je planirano, premijerni supermarket "Lidla" u prestonici trebalo bi da bude završen do 11.oktobra ove godine.

Objekat će se sastojati od samo jednog sprata, neto površine 2.329 kvadrata.

Da se posedsetimo, kopanija "Lidl" ima u planu da otvori 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. U to će se uveriti stanovnici Beograda, Bora, Zrenjanina, Vršca, Kragujevca, Novog Sada, Sombora, Šapca, Niša, Smedereva, Leskovca.. Oni će će imati tu privilegiju da među prvima uživaju u jedinstveno iskustvo koje donosi ovaj nemački trgovinski lanac.

Najveća je nepoznanica hoće li nam "Lidl" doneti i niže i prihvatljivije cene. Iako naši ekonomisti misle da se ništa neće dramatično promeniti, proizvođači i novi "Lidlovi" partneri iz Srbije tvrde da će cene biti prilično niže nego u postojećim trgovinskim lancima.

Pročitajte još:

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji, navodi se u saopštenju kompanije.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

Prve potrošače u Lidlovim prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje, prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.