"KABLOVSKA MI PET MESECI NIJE RADILA, A SBB MI JE POSLAO RAČUN OD 27.000 DINARA" Beograđanin zbog kablovskog operatera završio na sudu
Alo

Kablovski operater SBB još jednom se našao u centru velikog skandala. Njihov dugogodišnji i sada već bivši korisnik dobio je abnormalno veliki račun za uslugu koja mu, tvrdi, nije ni isporučena.

Kako je za Alo! ispričao Željko Vukadin, sa SBB-om se našao na sudu zbog neplaćenih računa za pet meseci usluga kablovske televizije koje mu, kako navodi, nisu ni pružene.

Željko Vukadin

Foto: privatna arhiva

 

- SBB me je tužio, sud je doneo presudu, a sada su aktivirali izvršitelja zbog duga od 27.000 dinara koji ne želim da platim. Usluge SBB-a sam koristio dugi niz godina, sve do trenutka dok nije pukla njihova instalacija u zgradi u kojoj živim. Tada sam pozvao njihovu podršku i rečeno mi je da će ekipa izaći na teren. Došli su i konstatovali da ne rade instalacije, a nakon nekoliko dana poslali su drugu ekipu koja je sprovela nove kablove u našoj zgradi - rekao je Vukadin, i objasnio da on u tom periodu nije boravio u svom stanu u Beogradu.

- U mom slučaju, sproveli su kablove do mojih ulaznih vrata i tu su ih ostavili jer tada nisam bio kod kuće. Zapravo, bio sam pet meseci odsutan, a kada sam se vratio video sam kablove ispred ulaznih vrata. Na moj poziv, SBB je poslao ekipu koja mi je sprovela kablovsku u stan. Nakon 10 dana stigao mi je račun da moram da platim 27.000 dinara. To je dug za pet meseci koliko nisam bio kod kuće i za koliko nisam ni imao kablovsku - kaže Vukadin, i objašnjava da se obraćao na razne adrese.

- Pre godinu dana su mi izvršitelji poslali nalog da moram da platim dug. Tada sam otišao u njihovu ekspozituru i napisao sam izjavu, a oni su se i na to oglušili. Valjda misle da će tako da prepadnu ljude. Oni su mi naplatili uslugu koji nisu pružili, nekoliko puta sam im se obraćao, ali njih ne zanima šta imam da kažem. Išao sam u njihove poslovnice u nekoliko navrata, tražio sam im da kontaktiraju terenske radnike koji su ostavili kablove pred mojim stanom, ali njih to ne zanima. Na kraju sam uzeo svu njihovu opremu iz stana, odneo je u poslovnicu na Terazijama i rekao da više ne želim da budem njihov korisnik. Rekli su mi da ne mogu da raskinem ugovor kada ja hoću. Ne pristajem na reketiranje, neću da platim nešto što ne dugujem. Pre ću novac dati u humanitarne svrhe - rekao je Vukadin, i dodao da je ovim povodom razgovarao i sa advokatom.

- Advokati mi kažu da je ovo mrka kapa jer su oni to stavili na oglasnu tablu, a mene niko nije informisao. To je dug od 250 evra, ali iz principa neću da ga platim - rekao je Vukadin.

Ekipa Alo! pozvala je korisnički servis SBB, koji nas je uputio da pitanja pošaljemo na kompanijski mejl. To smo i uradili, ali do objavljivanja ovog teksta pisani odgovor nismo dobili. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Milica Zavetnica u “Zakuvavanju”: Radila sam na pijaci Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ゚viral #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SBB

Komentari (0)

Loading