Lepo vreme
Foto: Alo/Tanjug/Vladimir Pori

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 stepeni na jugu Srbije do 15 stepeni u Beogradu, najviša dnevna od 27 do 31 stepen Celzijusa.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo. Vetar umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 15, najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa.

RHMZ

RHMZ

 

 

U Srbiji u sledećih sedam dana pretežno sunčano i toplo, povremeno uz prolaznu umerenu obačnost.

U sredu i vetrovito, uz umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni vetar, koji će tokom dana na severu i zapadu Srbije biti u skretanju na severozapadni pravac. U petak je u brdsko - planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.

 

Inače, RHMZ je juče u 13.10 izdao meteorološku najavu u kojoj navode da će do sredine aprila u Srbiji biti toplo i uglavnom stabilno vreme. 

- Do sredine aprila (15.04.) pretežno sunčano i toplo.

- Danas (08.04.) i sutra (09.04.) u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, a najviša dnevna temperatura u većini mesta kretaće se od 28 do 31 °C.

- U petak (12.04.), uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde u brdsko-planinskim predelima moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

RHMZ

RHMZ

 


Biometeorološka prognoza za Srbiju za utorak

 

Relativno povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim i mentalno nestabilnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi.

 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading