Danka Ilić
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore saopštilo je danas da u toku potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Srbije i zamolilo građane Crne Gore da ukoliko imaju informacije o nestaloj devojčici o tome obaveste kancelariju Interpola u Pogdorici.

Iz crnogorskog MUP-a su podsetili da je u vezi sa nestankom Danke Ilić Interpol raspisao žutu poternicu.

“Molimo sve građane da ukoliko raspolažu korisnim podacima vezanim za nestalu devojčicu, obaveste kancelariju NCB Interpola Podgorica na broj telefona 020/243-511, koji je dostupan 24/7”, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore, objavljenom na mreži X.

Međunarodna policijska organizacija Interpol raspisala je u nedelju žutu poternicu zbog nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

 

 

Na sajtu organizacije navedeno je da se devojčica može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu, kao i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj nadlaktici.

Pored toga, navodi se da je devojčica visoka oko 85 centimetara, ima smeđu kosu i braon oči.

Žuta poternica se raspisuje u slučaju potrage za nestalim licicima ili zarad identifikovanja osobe koja ne može da se samoidentifikuje.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta, oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading