Promo
Foto: Promo/Promo

Ovaj rođeni Porečanin veliki je poznavalac profesionalne kuhinje, pa se u svom radu rukovodi devizom da su najbolje namirnice – lokalne namirnice. On će, tokom svog desetodnevnog boravka u Beogradu, pripremati najraznovrsnija jela iz svog brenda Gourmet Style, koji se bavi proizvodnjom premium specijaliteta gotovih i polugotovih proizvoda namenjenih profesionalnim kuhinjama.

Promo

Promo

 

Budući da dolazi iz srca Istre, koncept Dana Istre u restoranu Momi Crazy Fish Sardot je osmislio tako da gostima predstavi autentičnu istarsku gastronomsku ponudu, a na meniju će se naći motovunski tartufi, divlje šparuge, istarski šafran, raznorazne riblje kreacije, ali i autohtoni istarski pršut i ostale mesne poslastice.

„Za ovo posebno gostovanje u jednom od najboljih ribljih restorana u Beogradu odabrao sam nekoliko jela kroz koja želim da na najbolji način predstavim Istru. Poseban naglasak oduvek stavljam na autohtone namirnice, a jela se pripremaju na moderan način, uz praćenje najnovijih gastronomskih trendova iz celog sveta“, istakao je Gianpaulo Sardot.

Momi Crazy Fish već je prepoznat kao mesto gde se služe mediteranske poslastice, pa će Beograđani, ali i turisti, imati priliku da se još jednom uvere zašto je ovaj restoran omiljeni izbor za sve ljubitelje ribljih i mediteranskih specijaliteta. Dani Istre u Momiju realizuju se uz pomoć i podršku partnera – Vina Pilato, Team 4 i Energy Star.

Podsetimo, restoran se nalazi na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a osim zbog izuzetne ponude, posetiocima je privlačan i zbog prijatnog ambijenta i osoblja koje se trudi da zadovolji sve potrebe svojih gostiju. Momi Crazy Fish posluje u okviru kompanije W Hospitality Group, u čijem portfoliju se nalaze W Contemporary Japanese restoran, Supreme Steak, Merak Balkan Cuisine i Mr. Greek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading