SRBIN TUŽIO FIRMU JER ŽENA NIJE HTELA DA SPAVA S NJIM Neobičan slučaj u pravosuđu dobio šokantan epilog
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac iz Srbije naplatio je odštetu od firme, jer je dobio je ekcem zbog kontakta sa opasnim materijama, zbog kojeg žena više nije želela da spava sa njim.

- To je bio interesantan slučaj kada je došao jedan pacijent, zaposlenik koji je imao probleme sa ekcemom. Kod njega se utvrdilo da ima alergijsku reakciju na materije s kojima je dolazio kontakt na radnom mestu. Utvrđeno je profesionalno oboljenje i njegov advokat je pokrenuo proces za nadoknadu štete koji ima taj zaposleni - kaže profesor medicinskog fakulteta i stručnjak za medicinu rada Petar Bulat.

Profesor ističe i da je advokat bio vrlo inovativan.

- Razne stvari je on tamo tražio da se nadoknade. Dobit, izgubljena dobit i tako dalje. Onda se setio i za problem narušenih s****alnih odnosa jer, prema navodima tog radnika, supruga mu nije dozvoljavala da je dotakne takvim rukama. To je narušilo njihov s****alni život - rekao je profesor Bulat i dodao da ga ovaj slučaj nije začudio:

- Ako ljudski gledamo, to je sve normalno. Ali bio sam prijatno iznenađen inventivnošću advokata koji je to smislio - rekao je profesor gostujući na Prva TV.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading