Kofer
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nekoliko kilograma jabuka, flašice vode, kesice čaja, šećera, ali i nekoliko hotelskih peškira i čaršava gosti su rešili da ponesu, a oko toga da li je to u redu ili nije povela se žestoka rasprava.

Većina njih se složila s tim da nije u redu da se iz hotela iznesu čaršavi i peškiri, da je to krađa. Međutim, mnogi smatraju da voće, voda i sve ostalo što gosti inače dobijaju svakodnevno u hotelima prema usluzi koju su papreno platili mogu da ponesu sa sobom.

krađa u hotelu

Foto Fejsbuk

 

- Zašto je čudno što je poneo ono što je platio i nije pojeo? Kada odemo u restoran normalno je da preostalu hranu nam spakuju - smatra jedan od korisnika, dok se drugi slažu s trom konstatacijom.

- A šta je sa hranom koja ostaje i baca se po hotelima? Pre svega, trebalo bi da spreče rasipanje, pa onda da krenu da osuđuju što je neko odneo tri do pet kila jabuka - jedan je od komentara.

- Ionako naplaćuju mnogo novca za noćenje. Zašto bi ostavljao ono što nije pojeo na stolu? Nije to zločin, Ja ne ponesem hranu koju nisam pojeo, ali ponesem šampončiće i sapune. Sve što plaćam je moje i tačka... Većina toga ionako ode u otpad. Jedino nije u redu da ukrade peškire i posteljinu, za to treba da bude kažnjen! - objasnio je jedan od korisnika, a drugi je u šali dodao da je gost tako sebi lepo nakupio jabuke za zimnicu. Bilo je i onih koji smatraju da u hotrelima s 5 zvezdica borave oni što imaju novca i da je sramota što trpaju u kofere kad krenu sve što stignu.

Bilo je i onih koji su posumnjali da je to istinita vest, ali i onih koji su zaključili da za ovakvo ponašanje može da postoji samo jedno objašnjenje, a to je da ta osoba možda boluje od kleptomanije.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading