Banke
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Besplatni će biti i brojni pregledi poput kontrole vida, krvnog pritiska, merenja nivoa šećera u krvi, koji će moći da se obave tokom trajanja sajma.

Na manifestaciji čiji je slogan „Za bezbrižnu starost“ posetioci će imati i priliku da obiđu izložbene štandove, uživaju u pratećem muzičkom programu, učestvuju na različitim radionicama, a biće im predstavljene i mogućnosti u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja.

Takođe, kroz druženje upoznaće se i sa resornim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama, koji svojim radom, programima, sadržajima i pogodnostima dostupnim na lokalu, ali i na teritoriji cele Srbije, utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih.

Svoje usluge starijim Nišlijama predstaviće i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, kompanije iz oblasti prehrambene industrije i dijetetskih suplemenata, koje se u okviru svoje delatnosti bave i poboljšanjem kvaliteta života starije populacije. Pored navedenog, ova manifestacija ima za cilj da penzioneri kvalitetno provedu slobodno vreme, da se druže i zabave.

Sajam za penzionere podržali su Banka Poštanska štedionica kao generalni sponzor i Dunav osiguranje kao sponzor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading