Batrovci
Foto: Tanjug/VOJNET/ALEKSANDRA DRAŽIĆ (STR)

Na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila. Teretnjaci na izlazu iz zemlje na GP Bogojevo i dalje čekaju 11 sati, na Batrovcima osam, na Bezdanu šest, a na Horgošu četiri sata.

Zadžavanja na teretnim terminalima na GP Šid i Sremska Rača su po tri sata, a na Kelebiji 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Granični prelaz Horgoš 2 će od danas do 20. marta raditi u periodu od 00.00 do 24.00 časova umesto od 07.00 do 19.00 časova.

Granični prelaz uspostavljen je za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj. Učesnike u saobraćaju očekuju pretežno suvi kolovozi na većini puteva u zemlji, saopštio je AMSS.

U višim predelima moguća je pojava poledice dok na deonicama kroz useke i kotline upozoravamo na povećanu opasnost od odrona. Saobraćaj je van gradova umerenog intenziteta, u zonama radova prilagodite vožnju postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading