Žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako je žena koja se ovoj društvenoj mreži potpisuje kao "gugutka nažici" objasnila, nakon što je na kiosku aerodroma umesto jedne, poručila dve kafe, nepoznatoj ženi koja je bila sledeća u redu ponudila je jednu kafu besplatno. Međutim, njena reakcija ju je iznenadila.

- Slučajno sam na kiosku aerodroma poručila dve kafe umesto jedne i ponudim je devojci koja je bila posle mene da je uzme besplatno. Ljudi kad se ona izbečila na mene:

- Bože, kupiću sama sebi kafu, preniska vibracija iskreno. Samo su me odvratno pogledali i iskulirali - napisala je ona.

Njen tvit naterao je i druge da priznaju da su i sami bili u sličnim situacijama, ostavši u neverici zbog ponašanja pojedinaca.

- Čekala sam autobus. Sneg, 30. decembar, minus zilon. Kad sam shvatila da ću da zakasnim, pozovem taksi, on dođe, ja se okrenem ljudima koji su sa mnom stajali na stanici: Da li neko ide do grada, ja plaćam. Gledali me kao ludaču.

Bilo je ipak i lepih iskustava

Ipak, da nije sve tako crno govore primeri pojedinih tviteraša.

- Mi skoro u pabu nekom poručili previše pomfrita, muž alav, i ponudimo starijim gospođama za stolom iza, bez veze da propadne. Kažem da imaju uz pivce bla bla...Posle pola sata one nam šalju turu piva - napisala je žena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading