PAS OGLAS
Foto: Alo/Printscreen

Dok neki ljudi svoje pse doživljavaju kao decu ili bar ravnopravne članove porodice, drugi se prema njima ponašaju sramno, bezdušno i nehumano.

Tako je osoba koja se predstavila kao Zorana na jednom sajtu za oglase napisala da prodaje psa rase mops i kao jedinu karakteristiku navela kakve su njegove mogućnosti za parenje. 

"Pas je star 13 ipo meseci, ispitan na plodnost, pario tri puta do sad, dva puta dao ukupno 9 štenaca, a za treće tek po novu godinu (misli se da će rezultate trećeg parenja videti tek nakon Nove Godine, prim.red). Živi na otvorenom, ovde je bio samo za slikanje. Cena će se dogovorimo", stoji u tekstu oglasa. 

PAS OGLAS

Printscreen

 

Ovaj sramni oglas privukao je pažnju i izazvao salve uvreda na račun ove žene i njoj sličnih. 

"Crko da Bog da", samo je jedan od njih, ali su se nizali oni poput: "Sram ih bilo", "Vidi se da je kuca prestravljena", "Uveden u kuću za potrebe slikanja, inače ga drže na otvorenom", "Idiot ljudski, nemam toliko ružnu reč za ovog nazovi čoveka", "Daj da se pari od šteneta, da spava napolju i da se maksimalno zarađuje na njima! Nemam reči!", pisali su revoltirani tviteraši. 

Kako je objasnila jedna korisnica ove mreže, nažalost, na svim sajtovim za oglašavanje postoji na desetine ovakvih objava, a radi se najčešće o ljudima koji ili nađu izgubljene  pse, pa ih ugrabe dok ih vlasnici traže, ili čak kradu u slučaju skupocenih rasa.

"Daleko je od toga da ne znaju šta rade! Kradu i sakupljaju rasne pse sa ulice i onda ih drže ko zna kako, bez ikakve zaštite napolju, nude za prodaju, za parenje, dok neko pati za tom životinjom", objasnila je jedna tviterašica. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
sara

12.12.2023 09:53

Sramota treba je kazniti zbog iživljavanja sa divnim prijateljima čoveka!!!!.