A IMA LI PROZORA? Stan na Zvezdari od 38 kvadrata se izdaje za 450 evra! Šokirani korisnici imaju samo jedno pitanje
Alo.rs

Pojedine cene stanova za izdavanje u Beogradu i dalje šokiraju javnost. Na Zvezdari se izdaje stan od 38 kvadratnih metara po ceni od 450 evra, a mnogi su se zapitali da li ta nekretnina uopšte ima prozor.

Oglas je objavljen na društvenoj mreži. "Izdajem dvorišni stan sa posebnim ulazom od 38 kvadrata na Zvezdari. Stan je nov, potpuno opremljen novom belom tehnikom. Stan poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i spavaću sobu. Grejanje je na struju TA peć i klima uređaj (mogućnost ubacivanja još jedne TA peći)", objavljeno je na Fejsbuk stranici "Izdavanje stanova - Beograd".

Osoba koja je postavila oglas je napisala da je cena kirije 450 evra i da su komunalije 50 evra. Takođe je navela da je potrebno da se da depozit koji iznosi 65 odsto kirije. Objavljene su i fotografije stana, a brojni korisnici su se zapitali gde se nalazi prozor. "A ima li prozora? Valjalo bi za te pare da se vidi sunce nekada", "Ovaj stan je dobar u slučaju bombardovanja, sklonište dobro", neki su od komentara. 

Jedna korisnica je primetila da je porasla cena kirije s obzirom na to da je pre nekoliko dana, kako je navela, iznosila 400 evra.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading