zara red crni petak
Foto: Alo/J. Ožegović

Od ranih jutarnjih sati ispred čuvene "Zare" kupci se okupljaju u želji da pazare po najboljim cenama ove godine, bar tako kažu. Naša kamera bila je tamo, a snimak koji je objavljen na Tik tok profilu  izazvao je lavinu komentara i to uglavnom negativnih. 

 

Ipak, ako ih čitate, možete lepo da se nasmejete, kako onima koji se rugaju kupcima, tako i onima koji se šale na svoj račun. 

 

"Ovo su ovce", "A smejali su se penzionerima koji su čekali za batake", "Kako su bitne dame, ko da kupuju Šanel", "Ove gospođe sve bitne čekaju. To su one kojima je ispod nivoa da uđu kod Kineza, a to što Kinezi šiju ovu sintetiku, to nema veze", samo su neki od komentara. 

Neke je snimak naljutio: 

"Koliko dokonih žena na jednom mestu", "Au, koliko su ljudi naivni", "Bilo bi mi ispod časti da se ovako mrznem", "Meeee, meee, kupujete kinesku robu sa etiketom", "Sve vredne, radne domaćice", "A svi se žale da im je hrana skupa, eto ne jedu ko prije", "Jesu li ovo sve nezaposlene žene kad radnim danom imaju vremena da stoje u redu ispred Zare?"

zara red crni petak

J. Ožegović

 

Neki komentari su ipak pogodili u metu, pa iza ovoga videli ne samo "dokone", već i bezobrazne: 

"I onda zasedne u javni prevoz i umornom radniku zauzme mesto sa tim vrećurinama i jos kafu popije!", napisao je jedan Igor. 

Za kraj, jedna devojka je svima odgovorila, stajući na stranu onih koji čekaju da nešto kupe: 

"Jel se svi bolje osećate kad se iserete ovako po ljudima? Pitam, zanima me jel vam se poboljša životni kvalitet? Pustite ljude da žive svoje živote", zaključila je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading