NOĆAS ĆE PASTI LITRE KIŠE RHMZ se oglasio u 22:15, ovde će biti najjači udari
Foto: Shutterstock

U najavi stoji:

- Oblačnost uz intenziviranje kiše sa severa Vojvodine u drugom delu noći preko ostatka pokrajine premeštaće se ka zapadnoj Srbiji i Beogradu. U Vojvodini će u toku noći prosečno pasti od 10 do 20 mm kiše, a na severu Bačke i Banata lokalno i više.

- Na području Beograda najjača kiša očekuje se pred jutro. U jutarnjim i prepodnevnim satima padavinska zona premeštaće se preko centralne Srbije dalje ka jugu i jugoistoku, a u toku dana (15.11.) intenziteti padavina će oslabiti. Zapadni i severozapadni vetar će biti u kratkotrajnom pojačanju.

rhmz

Printscreen/ RHMZ

 

 

Podsetimo, ranije danas upozorili su da nas za vikend očekuje jače zahlađenje, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. 

 

- Nakon kratkotrajne stabilizacije vremena u četvrtak (16.11.), u petak (17.11.) novo zahlađenje s kišom. U prvom delu dana će u košavskom području i na planinama duvati jak južni vetar, a krajem dana i u toku noći osetniji pad temperature, vetar u skretanju na severozapadni, u Vojvodini i sa udarima olujne jačine (preko 17 m/s). Na planinama će početi da pada sneg, a usled pada temperature, u subotu (18.11.) uslova za sneg biće i u brdskim predelima (od 200 do 500 m nadmorske visine) jugozapadne, južne i istočne Srbije uz stvaranje snežnog pokrivača. I dalje će duvati jak i olujni severozapadni vetar, naročito na planinama, u Vojvodini i istočnoj Srbiji.

- Subota (18.11.) će biti najhladniji dan u sedmici, a maksimalne temperature u većini nižih predela kretaće se od 5 do 8 °S. Drugog dana vikenda (19.11.) prestanak padavina, ali i dalje hladno.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading