buđav hleb
Foto: Alo/INSTAGRAM/moj_beo_grad

Potrošači se sve češće žale na kvalitet proizvoda koji pazare, a u pekarama se dešava da neki dobiju - buđave proizvode. 

Tako je jedna Beograđanka objavila kako izgleda hleb koji je kupljen u poznatoj pekari. Ono što je snimilo je mnoge zgadilo, a snimak je objavljen na Instagram stranici "moj_beo_grad". 

- Hleb kupljen juče u Železniku u pekari. Snimila sam da pošaljem drugaricama, a one su mi rekle da pošaljem i vama - navodi se u poruci uz video-snimak koji je objavljen na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

buđav hleb

INSTAGRAM/moj_beo_grad

 

 

Kad je raščeprkala lepinju imala je šta i da vidi. U hlebu su se nalazile crne dlake, ali i još nešto crno, a mnogi su se pitali šta je to, pa i ona sama.

Mnogi korisnici su se zgrozili kada su videli ovo.

Inače, ranije su ljudi nalazili u proizvodima iz pekare čak i - šrafove, a neretko se može videti da u ovim prodavnicama "miševi kolo vode". 

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading