Buka
Foto: Alo/Profimedia

Kako se navodi u obaveštenju koje su stanari postavili u zgradi, oni su zamolili komšije iz stana 70 da se stišaju tokom svojih odnosa u periodu od 12 do 1 uveče. Fotografija ovog obaveštenja je objavljena na Instagram stranici "192_rs" i izazvala je veliki broj komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jedna korisnica je u komentarima navela da je i sama imala slično iskustvo sa glasnim komšijama i da razume stanare koji su postavili obaveštenje. Ona je istakla da to nije pitanje ljubomore, već da su komšije bile toliko glasne da je bilo neprijatno, pogotovo ako su u gostima imali decu ili roditelje.

Međutim, bilo je i onih koji su se zapitali da li bi stanari isto tako reagovali na nasilje u porodici. Jedan od komentara je bio da bi trebalo otići lično do komšija i reći im šta smeta, umesto da se koriste anonimnim porukama. Takođe, jedan komentar je glasio "lako je biti hrabar anonimno".

Naravno, bilo je i onih koji su stali na stranu komšija iz stana 70 i nazvali stanare ljubomornim dušama.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading