Kiša u Beogradu
Foto: Tanjug/Tanjug

Tokom dana biće promenljivo oblačno, tek ponegde uz mogućnost slabe kratkotrajne kiše. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni koji će u brdsko-planinskim predelima po podne biti i jak, povremeno sa olujnim udarima, dok će na jugu Banata duvati umeren i jak jugoistočni vetar. 

RHMZ se danas u 6 sati ujutru oglasio najavom da će ujutru pasti kiša u Banatu, centralnoj i jugozapadnoj Srbiji.

Objavjena je i najava toplijeg, ali vetrovitog vremena. 

- Danas, 19. oktobra, nagli porast temperature ali uz pojačanje južnog i jugozapadnog vetra, u košavskom području jugoistočnog.

- Do kraja sedmice zadržaće se osetno toplije i vetrovito vreme.

- Najtopliji dani biće petak i subota, 20. i 21. oktobar, kada se očekuje oko, a u petak ponegde i malo iznad 30 °S. Duvaće umeren i jak južni vetar koji će u brdsko-planinskim predelima imati i olujne udare.

- Od nedelje temperatura u manjem padu, ali i dalje toplo za ovaj period godine.

rhmz

RHMZ

 

 

 

Inače, u subotu se očekuje naoblačenje, mestimično s kišom i pljuskovima, ponegde i grmljavinom, kao i postepenim padom temperature koje će pre podne i sredinom dana zahvatiti zapadnu polovinu zemlje, a uveče će se proširiti i na ostale predele Srbije. Veća količina padavina očekuje se na jugozapadu Srbije.

Od nedelje promenljivo i svežije, ali i dalje toplo za ovaj period godine, tek ponegde sa slabom kišom.

BONUS VIDEO

@alo_portal Asis Barajli, vulkanizer iz Nepala koji boravi i radi u Srbiji, podelio je svoja iskustva #alodnevnenovine #alonovine #aloonline #fypシ #fypシ゚viral ♬ April (No Vocals) - The Young Ebenezers

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading