gaće
Foto: Printscreen/Printscreen

U pozadini ovog snimka vidi se da se devojka vozi po Beogradu usred bela dana, a vozač je snima. Ona igra u sedištu, a onda iz čista mira, očigledno pripremljena na to, skida donji veš i baca u vazduh, pravo na sledeća kola ili prolaznike u ovom kvartu. 

 

 

Burne reakcije u komentarima su se samo nizale, a među njima su bili i roditeljski saveti da bi joj bolje bilo da ode da nešto pročita. Poruku ovim povodom dobili su i policajci, kojima je poručeno da treba ovakvima da pišu kazne i da prate njihovo ponašanje. 

"Neko da joj napiše kaznu za bacanje smeća, kao i da se pokaže roditeljima kako su je vaspitali", jedan je od komentara koji se može naći ispod snimka.

Video je šokirao sve, a posebno roditelje tinejdžera koji su, više nego ikada zabrinuti za budućnost svoje dece.

"I ovo naša deca gledaju...i prihvataju kao model ponašanja. Klinci reperi još više pojačavaju to ludilo, samo poslušajte tekstove tih pesama. Jezivo", "Još jedan gadan virus na slobodi", "Ovaj koji je, verovatno dogovoreno, snima nije ništa manji sm**d. "Sram je bilo! Izgubila je obraz svojih predaka. Jadni roditelji ove devojke", "Tako mlada a takvo ponašanje, dokle smo stigli", "Ovo ne znam ni kako da nazovem! Budi Bog šta smo kao društvo dozvolili. Da su nam ovakve izopačenosti normalna pojava", "Je l' može neka prijava da padne?", bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Da li se slažete sa ovim? Kakva su Vaša iskustva? Šta Vas najviše nervira kod Beograđana? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryoupage #viral #beograd ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading