RTS
Foto: Privatna arhiva/PrintSrceen

Kako navodi ovaj portal, paralelno sa istragom koja za osam meseci, uprkos ovakvim najavama tužioca, nije makla s mesta niti ima bilo kakve rezultate, rukovodstvo javnog servisa nastavlja saradnju sa istim onim produkcijskim firmama zbog čijeg angažovanja je poslovanje javnog servisa pod lupom istražnih organa. Očigledno ohrabreni neažurnošću državnih organa, oni sada potpisuju još skuplje ugovore za nove sezone emisija i pokazuju da mogu da rade kako im se prohte.

Ministarstvo informisanja najoštrije osudilo pretnje RTS-u

Tako za najskuplji kviz "Stigni me ako znaš", RTS ne zna ni šta tačno plaća, jer producentska kuća "Filming" odbija da mu dostavi potpunu kalkulaciju troškova, saznaje Pištaljka.

- Nije tačno da se istraga odugovlači. Pored formalnih urgencija koje smo poslali, mi se sa policijom čujemo redovno telefonom i imamo sastanke, cilj nam je da se sve dobro ispita. Trudimo se da se što pre završi, jer je interes javnosti veliki ali je obimno i komplikovano i proverava se u više pravaca - objasnio je tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivan Sunarić.

BONUS VIDEO

@alo_portal POLJUPCI, ZAGRLJAJI I SUZE Srbi bezbedno stigli iz Tel Aviva, rodbina dočekala najmilije! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryoupage #viral #izrael #israel ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
rts

Komentari (0)

Loading