Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako prenose grčki mediji, mladić je na letovanju bio s devojkom i dvoje prijatelja.

- Talasi su bili prilično veliki. Navodno je njegova devojka ušla u vodu i talasi su je povukli. Vlada je odmah uleteo za njom i uspeo da je spase i pomogne joj da se izvuče do obale. Međutim, prema rečima očevidaca, on nije uspeo da ih savlada i izađe iz mora. Sebe nije uspeo da spase - ispričao je sagovornik Kurira.

Prema informacijama iz policije, on je nekoliko minuta plutao na stomaku, a potom su kupači uspeli da ga izvuku na obalu plaže Megali petra. Pokušali su da mu pruže prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Prebačen je u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt, preneli su grčki mediji.

Telo Kragujevčanina je prevezeno na Odeljenje forenzičke medicine u Patrasu kako bi se obavila obdukcija. Očevici su navodno ispričali da su Vladimir, njegovi prijatelji i devojka u vodi bili svega nekoliko minuta pre nego što je počela drama.

EVO KAKO SE UTOPIO SRBIN-HEROJ NA LEFKADI Vladimir uskočio u more da spasi devojku, ali njemu nije bilo pomoći

Foto: Shutterstock

 

Nažalost, samo tokom ovog meseca nekoliko srpskih državljana preminulo je u Crnoj Gori, Italiji i Grčkoj. Zoran J. (50) iz Majdanpeka 18. avgusta izgubio je život na Crnogorskom primorju, u Sutomoru. Zoran je na odmoru bio s porodicom i prijateljima, a tragedija se dogodila dan pre povratka.

- Nedelju dana ranije, 11. avgusta, u popularnom letovalištu Nikiti na Sitoniji preminuo je srpski turista star 48 godina. Njegovo telo je poslato na obdukciju, a navodno je smrt nastupila kao posledica srčanog udara, a ne utapanja. Istina je da je bio u vodi s porodicom - izjavili su tada očevici.

Pred decom se 3. avgusta utopio i srpski državljanin Jahir A. (46). On je s porodicom bio na letovanju u Italiji.

- Letovali su u mestu Rimini. Muškarac je bio u vodi, na dušeku, kada je odjednom počeo da doziva pomoć i maše rukama. Potom je upao u vodu. Spasioci su odmah intervenisali, ali je bilo prekasno jer se čovek utopio kada je pao s dušeka. Vetar ga je odgurao 300 metara od obale, a onda su ga talasi preklopili - ispričali su očevici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading