tik tk prernje
Foto: Alo/Printscreen

Nakon stravičnih reči, njenim mukama nije došao kraj, već je ispred zgrade zatekla uništen auto.

- Ja te sad čekam ispred kuće, upropastiću ili tebe ili tvoju majku, ko god se bude pojavio. Ili nećete ući u kuću. Sad idem ispred tvoje kuće i čekam te. Sad ću da te upropastim.

- U redu. policija će biti pozvana. Nadam se da ćeš izgubiti starateljstvo jer ga ne zaslužuješ i da ćeš biti strpan u zatvor jer ne zaslužuješ ni slobodu.

- Dobijaćete batine, nestaćete iz kraja, moraćete da se selite. Videćemo da li će ti se to isplaitit. Ja ću da budem u zatvoru, a tebe će da tuku svaki dan kada te budu videli. I tvoja majka i ti i svaki vid tvoje imovine će nestati. Ja u 9 izlazim i kunem ti se i sve odlažem, sad dolazim ispred tovje zgrade i čekam te. Čekam te da te razbijem. zagorčaću ti se u život i i tebi i tvojoj familiji. Da vas zakoljem, da vas nema.

Nakon toga, devojka je objavila video u kome se vidi njen automobil koji je ceo izgreban, nakon čega mu je javno uputila apel da je ostavi na miru.

Upozorenje: Video je uznemirujuć i nije preporučljiv za osetljive osobe. Video možete pogledati OVDE. Upozoravamo vas da sadržaj može biti uznemirujuć. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading