OPREZ! RADOVI NA PUTEVIMA! Ovo su najnovije izmene u saobraćaju
Foto: Alo/shutterstock

Auto-put E-75, zona petlje Vodanj - radovi na sanaciji nadvožnjaka do 25. juna. Za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama.

Preljina-Čačak-Asanovac, posle tunela u Ovčar Banji, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila usled osipanja obale. Boljevac - Sokobanja, kod mesta Nikolinac, usled oštećenja kolovoza zbog obilnih padavina, saobraćaj se za putnička motorna vozila odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila. Vrčin - Zaklopača, radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac, uz naizmenično propuštanje vozila, do 16. septembra. Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova: - na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, - na graničnom prelaziu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, - na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, - na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading