Smrt seju i legalni pištolj i nelegalna puška!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Srbiju su zavili u crno i pucnji iz legalnog, registrovanog pištolja, kao i rafali iz neregistrovane automatske puške. K. K. (13) uzeo je očeve pištolje i ugasio devet života.

Svi oni žrtve su legalnog oružja u ruci pomahnitalog deteta.

Otac je na saslušanju priznao da je u sefu čuvao čak pet pušaka i dva pištolja, a negirao je krivicu za ovo zlodelo, iako je sina obučavao da puca, vodio ga u streljanu i oblikovao ga da ima sposobnost da uradi ovaj nezamisliv zločin.

Određen mu je pritvor od 30 dana.

Smrt seju i legalni pištolj i nelegalna puška!

Foto: Alo!

 

Uroš Blažić je u krvavom piru, samo dan nakon masakra na Vračaru, ubio osam mladih osoba od 15 do 25 godina koristeći automatsku pušku i pištolj.

Policija je pretresom vikendice u Šepšinu koju je koristio pronašla karabin sa optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i druge delove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čaura, četiri signalna metka i 25 komada karabinske municije.

Takođe, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselju Vinjište, gde se krio Blažić, policija je pronašla četiri ručne bombe, više kutija sa pištoljskom municijom, više komada puščane municije, okvir za pištolj, dva okvira najverovatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez fabričkog broja.

Sumnja se da je oružje pripadalo ocu, koji je vojno lice u penziji, ali se dosad nije tačno utvrdilo čiji je arsenal.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading