SNEG SE VRAĆA U SRBIJU Hladni talas iz Evrope donosi jako nevreme i zahlađenje
Foto: Alo/Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

Oblaci i sutra nad čitavim našim regionom. U Srbiji mestimično kiša, dok se pljuskovi očekuju u centralnim i južnim predelima.

Stiže i hladniji vazduh iz srednje Evrope, pa će uveče na visokim planinama kiša preći u sneg. Jutarnja temperatura od 6 do 12 stepeni, najviša dnevna od 15 do 19 stepeni.

Na visokim planinama krajem dana uz pad temperature kiša će preći u sneg.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku i na planinama povremeno i jak, zapadni i severozapadni.

Vreme narednih dana

Sreda 

Umereno do potpuno oblačno i vetrovito, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima. Na visokim planinama sneg. Vetar umeren i jak, severni i severozapadni. Uveče prestanak padavina, zatim i razvedravanje, a vetar će biti u slabljenju. Najniža temperatura od 4 do 10, najviša dnevna od 14 do 19 stepeni.

Četvrtak 

Promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, severni i severozapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od  3 do 7, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.



Petak 

Promenljivo oblačno i suvo sa dužim sunčanim intervalima i toplije. Vetar slab promenljiv, na istoku Srbije umeren severozapadni. Najniža temperatura od  3 do 8, najviša dnevna od 18 do 21 stepen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading