''VRATA KUĆE SU BILA OTKLJUČANA, A OVCE MOG BRATA SAM NAŠLA NA KOMŠIJSKOJ NJIVI'' Novak Lazić (65) iz Crvice kod Bajine Bašte nestao pod nerazjašnjenim okolnostima!
Foto: Printscreen/Neda Stojanović/Ustupljene fotografije

''Moj brat je poslednji put viđen u ponedeljak pre podne u Bajinoj Bašti. Popodne sam ga zvala, ali je njegov telefon bio nedostupan, što mi nije bilo čudno s obzirom da je u Crvici loš signal'', kaže sestra nestalog čoveka.

Iz sela Solotuša gde živi Neda je jutros došla u Crvicu da obiđe brata. Zatekla je otključana vrata njegove kuće, dok je Novakove ovce pronašla u komšijskoj njivi. Novakov novac i dokumenta pronašla je u kući što joj je ukazalo da se on iz Bajine Bašte juče vratio u Crvicu.

Komšije pomogle u potrazi

U zaseoku u kome je Lazić živi još samo troje meštana. Neda se kod njih jutros raspitala da li su videli Novaka, ali svi su odgovorili odrečno. Komšije su joj danas pomogle u potrazi koja nije dala rezultata.

''Novak je voleo da popije, ali nije bio sklon problemima. Nikada se nije desilo da na duže ode od kuće, a da se ne javi, tek ne da ne zaključa vrata. Još više me brine što nije zatvorio ovce nego ih je ostavio u dvorištu, odakle su provalile u tuđe imanje'', prenosi Neda Stojanović.

Sestra nestalog muškaraca iz Crvice ne zna kako je njen brat bio odeven kada je izašao iz kuće, a sve koji su eventualno videli njenog brata ili bilo šta znaju šta je sa njim od juče moli da se jave na telefon 064 847 53 87.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading