SNEG I NEVREME U OVIM DELOVIMA SRBIJE Od ovog datuma se očekuje novo pogoršanje vremena
Foto: Alo/Foto Alo/Jovana Grujović

U Srbiji će ujutru ponegde biti kratkotrajne magle, a u toku dana se očekuje umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Na planinama sneg.

Uveče i noću na severu Srbije doći će do razvedravanja. Vetar slab do umeren, severni i severoistočni.

Najniža temperatura od 0 do 5 °C, a najviša od 9 do 13 °C, saopštio je Rdepublički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas ujutro u pojedinim delovima grada biti kratkotrajne magle. U toku dana očekuje se umereno do potpuno oblačno, povremeno s kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom.

Vetar slab, severoistočni. Najniža temperatura oko 4 °C, a najviša oko 12 °C.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u ponedeljak će u većem delu Srbije biti pretežno oblačno. Kiša, a na planinama sneg, biće češći na jugu i jugozapadu Srbije, dok će u ostalim krajevima biti lokalna pojava.

U Vojvodini pre podne pretežno sunčano. U utorak će biti promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala s kratkotrajnom kišom.

I u ponedeljak i u utorak će duvati umeren, na jugu i istoku Srbije, kao i na planinama povremeno jak severni vetar. U sredu se očekuje umereno oblačno i suvo.

Dnevne temperature će biti u daljem postepenom porastu pa će sredinom naredne sedmice dostići vrednosti od 15 do 20 °C. Novo jače naoblačenje s kišom očekuje se u četvrtak krajem dana najpre na severozapadu Srbije, a u petak u svim krajevima uz zahlađenje i pojačan severozapadni vetar.

Na planinama sneg. U subotu se očekuje prestanak padavina, a u nedelju ponovo kiša, na planinama sneg.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading