SUNCE, PA PONOVO ZIMA! Vraćaju se zimske temperature!
Foto: Alo.rs

Tokom jutra slab i umeren prizemni mraz, a u većini mesta i slab mraz na dva metra visine. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, uveče i tokom noći u košavskom području u pojačanju.

Najniža temperatura od -5 do 1 , a najviša od 14 do 19 stepeni.

Toplo sa kišom u utorak, zahlađenje stiže u sredu

U utorak ujutru slab i umeren prizemni mraz, ponegde i slab mraz na dva metra visine. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije. Kasnije posle podne naoblačenje sa zapada, koje će uveče i u toku noći usloviti kišu na severozapadu i zapadu Srbije.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području umeren i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -1 do 9 °S, a najviša od 14 u Negotinskoj Krajini do 22 stepena na zapadu Srbije.

U sredu oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, uz skretanje vetra na umeren i jak, ponegde i olujni severozapadni i osetan pad temperature. Na planinama se očekuje sneg. Najniža temperatura od 3 do 8 °S, a najviša od 7 na severozapadu do 13 stepeni na jugoistoku zemlje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading