NAJAVLJENI RADOVI NA OVIM DEONICAMA Zadržavanje na graničnim prelazima i do 4 sata za teretna vozila  (FOTO)
ShutterStockStudio

Do 26.  februara  do 17 časova zbog radova van kolovoza biće izmenjen režim saobaćaja na deonici petlja Umčari – petlja Vodanj, u smeru Beograd – Niš. 

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka pre petlje Vodanj.

Do 15. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Paraćin - petlja Ražanj u smeru ka Nišu.

Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom dok će preticajna traka biti zatvarana za saobraćaj najviše u dužini od oko 600 metara.

Do 24. februara biće izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75 između petlje Ražanj i petlje Pojate, u smeru ka Beogradu zbog izvođenja završnih radova. 

U nastavku neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka. Leva kolovozna traka (smer Niš – Beograd) otvara se za saobraćaj nakon što su završeni radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:30 časova ne putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila čekaju na Horgoš u i Gradini 120 minuta, na Batrovcima 180, a na prelazu Šid 240 minuta. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading